Immo Marina Tremelo
Veldonkstraat 5 - 3120 Tremelo
T: +32 16/53.00.45 - F: +32 16/52.09.96 - tremelo@immomarina.com

Project UITVERKOCHT in Betekom

4
interieur
Art impression Exterieur
werfbeeld
werfbeeld 2
UITVERKOCHT
Prof. Scharpélaan
3130 Betekom
België
Prachtige luxe nieuwbouwappartementen nabij centrum BETEKOM

UITVERKOCHT

IDEALE INVESTERING!

APP 0.3: Laatste prachtige, moderne gelijkvloerse nieuwbouwappartement (ca. 101m²) met ruime tuin (ca 195m²) & terras (ca. 30m²).


Dit mooie project omvat 8 luxe nieuwbouwappartementen. De gelijkvloerse verdieping biedt 4 twee-slaapkamer appartementen met ruime tuin en terras. De eerste verdieping omvat 2 twee-slaapkamer appartementen en 2 duplex-appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen op de verdieping zijn voorzien van een ruim privé terras.

De architectuur is goed doordacht, waarin optimaal rekening is gehouden met ruimtegevoel en natuurlijke lichtinval. Elk appartement is bereikbaar met lift en bij de duplexen zijn de slaapkamers eveneens bereikbaar met lift, zodat deze appartementen ook zeer geschikt zijn voor mensen die trappen willen vermijden!

Maximaal comfort en hoogwaardige materialen staan centraal in dit mooie project. Er wordt onder meer voorzien in extra geluidisolatie tussen de appartementen, ventilatiesysteem D, glazen deuren, gelaagde geluidswerende beglazing, voorziening voor plaatsing zonneluifel, scheidingsmuur tussen de terrassen van witte crepie, balkon afscheiding met helder glas,…

Voldoende parkeerplaatsen (9) en extra bergruimtes zijn voorzien op de ondergrondse verdieping met inrit rechts van het gebouw.

Immo Marina is reeds 17 jaar een gevestigde waarde en vastgoedexpert in uw regio. Aarzel zeker niet om vrijblijvend langs te komen op ons kantoor te Tremelo (naast het zwembad). Wij nemen graag de tijd en staan tot uw beschikking om u van alle informatie omtrent dit unieke project te voorzien. Verdere informatie tevens beschikbaar via onze site: www.immomarina.com

- Prijs gelijkvloers APP 0.3: € 272.700
- Prijs exclusief BTW op bouw, registratierechten op grond en notariskosten.
- Prijs exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen.
- Oplevering voorjaar 2018.
- Verkoop onder wet Breyne.
Type Totaal Vrij
Appartement (2 slpk.) 6 1
Garage - staanplaats 9 1
Appartement - duplex (3 slpk.) 2 0
Lastenboeken
Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring