Immo Marina Tremelo
Veldonkstraat 5 - 3120 Tremelo
T: +32 16/53.00.45 - F: +32 16/52.09.96 - tremelo@immomarina.com

Project Residentie Kerkvelden - LAATSTE APP + INVESTERING! in Bonheiden

Kerkvelden
kerkvelden 2
Werfbeeld 1
Werfbeeld 2
Residentie Kerkvelden - LAATSTE APP + INVESTERING!
Kerkvelden 2 - Dorp 76
2820 Bonheiden
België
BEZOEK DEZE EXCLUSIEVE PENTHOUSE TIJDENS DE NIEUWBOUWZONDAG OP 22 OKTOBER VAN 14U TOT 17U.

Uniek woonconcept in centrum Bonheiden! - Laatste exclusieve penthouse & investeringshandelspand te koop!

Dit project wordt verkocht onder onze afdeling Exclusive Housing. Kijk voor meer info op: www.exclusivehousing.be
Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse.

Laatste beschikbare panden te koop: - EXCLUSIEVE PENTHOUSE: Uniek en erg ruim dakappartement van maar liefst 209m² met prachtig 360° panoramisch dakterras van 175m²! De indeling omvat een mooie, open leefruimte met groot schuifraam, 2 terrassen, open volledig geïnstalleerde keuken, inkomhal/nachthal, 3 (slaap)kamers, een aparte bureau, een badkamer, douchekamer, gastentoilet en technische berging/wasplaats.

Bekijk de VIDEOPRESENTATIE van deze penthouse op www.exclusivehousing.be!

- Investeringspand te Bonheiden: ZEER INTERESSANTE LANGE TERMIJN INVESTERING MET HOOG RENDEMENT. Handelshuur van 27 jaar met zeer solvabele retail huurder. Commerciële top locatie met grote etalage. Wordt semi-casco verkocht.

Kijk hieronder voor meer inlichtingen.

Bonheiden (tussen Mechelen en Keerbergen) is een aangename, rustige gemeente waar ook heel wat te beleven valt. Het dorpsplein is vlakbij, je kan dus gemakkelijk genieten van een terrasje of te voet naar de winkel.
De groene omgeving is heel uitnodigend voor wie graag wandelt en fietst. Zo biedt bijvoorbeeld het natuurgebied Mispeldonk veel variatie, in elk seizoen kan je er heel wat ontdekken.
De stad Mechelen ligt op amper vijf kilometer van Bonheiden. Daar vind je een boeiend cultureel en sportief aanbod, net als scholen, tal van winkels en een fijn stadscentrum. Ook de ontsluitingsmogelijkheden zijn perfect. Kortom, Bonheiden is een bijzonder aantrekkelijke gemeente in een groene omgeving en met dichtbij een bruisend stadsleven. Ideaal voor wie van rust houdt en tegelijk een levensgenieter is!

Alle prijzen zijn exclusief kosten, contacteer ons voor een gedetailleerde prijslijst en toelichting! Geheel vrije keuze in afwerking en materialen! Oplevering eind 2017. Ganse gebouw bereikbaar met lift en toegankelijk voor andersvaliden. Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen apart te koop.
Prijzen excl grondaandeel 10% registratie en constructie 21% BTW en notariskosten. Exclusief aansluitkosten en aandeel in de basisakte.

Kijk op www.exclusivehousing.be voor meer informatie en plannen.
Type Totaal Vrij
Appartement (2 slpk.) 1 0
Garage - staanplaats 24 13
Appartement (3 slpk.) 10 0
Appartement - dak (3 slpk.) 1 1
Handelspand 2 1
Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring